Noi descoperiri în cazul morții lui Dan Condrea! Ce au găsit polițiștii la 2 km de la locul accidentului

accident dan condrea

Polițiștii au făcut nouă descoperire care ridică multe semne de întrebare, în cazul accidentului de mașină în care a murit Dan Condrea, patron al Hexi Pharma.

O scrumieră de la un Opel, modelul condus de Dan Condrea,  a fost găsită de jurnalistul Radu Soviani la doi kilometri de locul accidentului. Descoperirea este cudată mai ales pentru că Dan Condrea nu era fumător.

„Am vrut să văd unde putea să întoarcă Dan Condrea făcând 13 ture (…). Cei care au fost acolo văd că nu e loc foarte mult să întorci, e un loc înainte de betonieră și celălalt loc este chiar înainte de calea ferată. Aici am tras pe dreapta și un prieten a zis hai să ne uitam… erau o mulțime de mucuri de țigară (…).Este o scrumieră pentru modelul Opel. Am chemat Poliția. S-ar putea dovedi că mai era cineva cu Dan Condrea. Este o probă extraordinară dacă se dovedește că scrumiera aparține mașinii lui Dan Condrea”, a spus Radu Soviani.

Procurorii Parchetului General, cei care anchetează moartea lui Dan Condrea au descoperit că înainte de a se izbi cu viteză amețitoare de un copac de pe marginea DN 101, afaceristul a făcut nu mai puțin de 13 ture între Buftea și Corbeanca, conform Libertatea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *