Ultimele Știri

Noi atacuri teroriste în Franța. O polițistă a murit și mai multe moschei au fost atacate

Atacurile teroriste continuă în Franța. O polițistă a murit într-un schimb de focuri care a avut loc în această dimineața.

În urma unui accident auto, un echipaj al poliției din Montrouge a fost trimis la fața locului. Se pare că persoana implicată în accidentul rutier era înarmată și deținea o armă de tip Kalașnikov. Se pare că a deschis focul asupra celor doi polițiști. Polițista a murit pe loc iar colegul ei este în stare foarte gravă. Agresorul a reușit să fugă însă este dat în urmărire generală. Deocamdată nicio grupare islamistă nu a revendicat atacul. 

„Procurorul Republicii va declanşa acţiunea publică astfel încât autorul acestei crime să fie imediat identificat şi să poată fi arestat”, a declarat ministrul francez.

Atacul sângeros a dus la indignarea cetățenilor din mai multe orașe ale lumii. Mai mult, aceștia par să recurgă la acte de răzbunare. O explozie puternică a avut loc lângă o moschee aflată într-o localitate din nordul orașului Lyon. Și nu este singurul incident de acest gen, alte două moschei au fost atacate. Poliția anchetează cazul, însă principala ipoteză este cea a unul atac criminal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*