Ultimele Știri

Noi acuzații ies la iveală: “Tirania domină în poliţia bihoreană”

Chestorul Liviu Popa la DNA

Chestorul Liviu Popa, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Bihor, ajunge luni, din nou, în faţa procurorilor DNA Oradea. De această dată, atât el cât şi ceilalţi poliţişti anchetaţi în dosar vor da declaraţii în calitate de învinuiţi.

Chestorul Liviu Popa, fostul şef al IPJ Bihor, comisarul Remus Indrei, şeful Poliţiei municipiului Beiuş, comisarul şef Dorin Vesa, şeful Secţiei Poliţiei Rurale Beiuş, Gheorghe Bat, şeful Postului de Poliţie din Pietroasa, şi Raul Rotar, şeful Postului de Poliţie din Cărpinet sunt audiaţi luni de către procurorii DNA Oradea.

Angajaţii au început să vorbească despre puterea pe care o avea şi o exercita chestorul Liviu Popa în interiorul instituţiei pe care o conducea, dar şi despre caracatiţa ce s-a format în cei mai bine de 10 ani de când a ajuns, prima dată, să ţină frâiele IPJ-ului. Dacă unii dintre angajaţi vorbesc pe la colţuri despre neregulile din sistem, alţii o fac chiar în mediul virtual.

“Peste tot citesc doar știri privind managerul IPJ Bihor chestorul Liviu Popa si senatorul Vasile Blaga și mă întreb de ce doar acum DNA a reacționat, de ce până acum nu au făcut nimic. Ani la rând cele două nume au fost asociate cu persoane publice ori funcționari publici ce au fost arestați și condamnati.

Ce au in comun cei doi? Managerul IPJ Bihor a avut un copil de suflet si anume Serviciul Economic, așa cum domnia sa a afirmat deseori, însă în realitate era o vacă de muls… Și-a numit în funcții cheie toți ofițerii care executau ordinele fără să sovaie și plecau capul în fața lui chiar dacă nu avea dreptate. A învățat de la domnul Senator să construiască o caracatița numind în funcții prieteni apropiați, de încredere sau rude, încât tirania și comunismul domină în poliția bihoreană.

Dacă un șef numit de managerul de poliție dorea să execute un subaltern îi cânta în strună și dădea dispoziție ca acel lucrător să fie mutat. Acum sunt convinsă că IPJ Bihor s-a rupt în două: copii de suflet ai chestorului și copii avortați.

Dragi colegi bihoreni e timpul să vă treziți, să nu vă mai fie frică!”, este postarea agentului şef adjunct Cosmina Popiţiu, fost angajat al IPJ Bihor.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Noi acuzații ies la iveală: “Tirania domină în poliţia bihoreană”

 1. Secan Teodor Flavius // 26 septembrie 2016 at 20:01 // Răspunde

  Acum ar trebui sa vorbesc si e. Nu mai lucrez in acel sistem am plecat atat eu cat si colegul meu ….dece? Ca sa aiba domnul Popa Liviu rampa de lansare spre sefia DGA si mai sus ……si domnul Gavra fost procuror aceeasi rampa de lansare spre sefia Parchetului Tribunalului Bihor.
  Am luat 1000 Euro mita (mi-au fost bagati in buzunar).
  La acel flagrant a participat insusi Popa Liviu in calitate de?????
  Acum daca este adevarat (fum fara foc nu iese) ca domnul Popa avea o suma foarte mare de banii in masina domnului Blaga in momentul produceri respectivei tamponari dece nuba fost arestat ? Asa cum au facut cu mine in urma cu 6-7 ani? El avea de 700 de ori suma pe care mi sa bagat mie in vuzunar…..
  Dece???? Pentru ca eu am fost un amarat de agent cu liniute in piept , nu cu stele xa si dansul si eu nu ma aflam in masina unchiului Blaga om politic si fist ministru de interne……Acum se vede de pe Luna cu ochiul liber ce merite a avut acest om sa parvina in functii cheie ale acestui sistem putred nepotisme si favoritisme…..la fel si-a primit si stelele….din piept.
  Astea sunt parerile mele si coincid sigur cu realitatea precum se adeverește. Halal justitie in Romania.

  • Bine spus Colega, de ce au scăpat doar cu măsura controlulu judiciar? Cum sa fie arestați? Poate ar fi cedat psihic si ar fi dat din casă altele mai grave. Totul e doar de ochii presei si a lumii. Un fel de praf in ochi pt proști

 2. Secan Teodor Flavius // 27 septembrie 2016 at 2:06 // Răspunde

  Halooo doamna Kovesi se audeeee….eu am stat 30 zile in arest preventiv pentru 1000euro bagati in buzunarul meu si astea care sunt cu sute de mii de euro stau sub control judiciar?????
  Sau deja de la suma de vre-o 5000 de euro nu se mai aresteaza, se da control judiciar……nu-i nimic ca roata e rotunda va vine si voua randul celor care nu va faceti treaba si nu aplicati legea dupa cum este ea si faceti exceptii ca asa vreti voi…..e sus Dumnezeu si paleste el cand si cum nu se asteapta nimeni…..

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*