Ultimele Știri

Noi acuzații grave la adresa șefei DNA: ”Își alege țintele selectiv. Sacrifică viața unor oameni pentru propria-i glorie”

Laura Codruța Kovesi

Scandalul provocat de acuzațiile conform cărora șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și-a plagiat teza de doctorat ia amploare, iar noi acuzații sunt aduse.

Fostul președinte Traian Băsescu susține acuzațiile aduse de Sebastian Ghiță la adresa Laurei Codruța Kovesi și aduce noi acuzații.

„Am văzut haita de propagandă a anilor 50, la lucru! Imediat ce dai să vorbești de Laura Codruța Kove, dacă n-o lauzi consistent, propagandaștii încazarmați te declară dușman al justiției mai ales dacă îndrăznești să spui că doamna face abuzuri, sau că lasă infractori de teapa lui Pescariu și Florică în libertate și cu banii furați în conturi, sau că își alege țintele selectiv, sau că sacrifică viața unor oameni pentru propria-i glorie.

În buna tradiție a anilor 50, propagandiștii nu fac deosebirea dintre un om, vremelnic aflat în fruntea DNA, și instituția DNA care trebuie să funcționeze correct și eficient, democratic și respectând drepturile fundamentale, instituție pe care o susțin fără reserve.

Haitei propagandei îi spun cert un lucru : KoveșI este departe de a fi întruchiparea corectitudinii și a cinstei și în acest sens am aflat destule în ultimele luni ale mandatului și mai ales după ce am plecat de la Cotroceni.

Dragi propagandiști ai anilor 50, dacă vreți să faceți ceva pentru DNA și pentru țară, apărați instituția și n-o legați definitiv de un om trecător. Mă întreb cum ați mai putea apăra DNA punând semnul egal între Laura Codruța Koveși și DNA, dacă într-o zi o veți vedea la televizor pe Laura Codruța Koveși cu cătușe.

Pricepeți de ce nu este bine să puneți semnul egal între un om și o instituție?”, scrie Băsescu pe Facebook.

Fostul şef de stat spune că România are o singură instituție care se confundă cu omul ales: preşedintele. În plus, Băsescu susţine acuzaţiile lansate de Ghiţă la adresa şefei DNA.

„Eu nu o acuz pe Koveși de plagiat pentru că nu sunt calificat pentru o astfel de apreciere. Eu o suspectez doar, că a obținut verdictul de neplagiat prin manopere frauduloase specifice unora dintre aceia pe care domnia sa îi încătușază”, mai spune Băsescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*