Ultimele Știri

Nicușor Stanciu a făcut deplasarea la Belgrad! Ce spun oficialii Stelei despre şansele de a fi pe teren

Ce spun oficialii Stelei despre șansele lui Nicuşor Stanciu de a fi pe teren cu Partizan

nicusor stanciu

Steaua a plecat încrezătoare spre Belgrad, pentru manșa a doua din turul trei preliminar al Champions League. Roş-albaştrii sunt convinşi că pot obţine calificarea în play-off-ul Champions League chiar pe terenul lui Partiza, iar atmosfera incendiară de care vor avea parte la Belgrad nu îi sperie pe jucători.

Varela și Nicușor Stanciu sunt în lot, deși au probleme medicale. Mirel Radoi va decide după antrenamentul de astăzi, din capitala Serbiei, dacă îl va folosi pe mijlocaș. “Nu știu dacă poate juca, dar trebuie să fie în programul echipei. Însă nu știu dacă o să poată juca.”, a declarat la Otopeni, înainte de decolarea spre Belgrad, președintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Preşedintele a vorbit şi despre şansele echipei în deplasare: “Sunt emoții, normal, pentru că se joacă o calificare. Se joacă în fața a 25.000 de spectatori destul de pătimași, însă atmosfera este obișnuită pentru noi. Iar dacă vrei să faci performanță, trebuie să joci și în fața acestor tribune pline.”

Partizan – Steaua, manșa a doua din turul trei preliminar al UEFA Champions League, se va disputa miercuri 5 august, de la ora 21:30.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*