Ultimele Știri

Nicușor Dan dezminte informațiile conform cărora Mihai Răzvan Ungureanu s-ar înscrie în USR: Trebuie să mai stea o vreme pe margine

Liderul USR, Nicușor Dan, dezminte informațiile conform cărora Mihai Răzvan Ungureanu s-ar înscrie în noua formațiune politică.

Nicușor Dan consideră că cineva care vine din servicii trebuie să stea o vreme ”pe margine” înainte de a se înscrie într-o formațiune politică.

„Scenariul nu are niciun suport real. Nici noi nu l-am căutat, nici el nu ne-a sunat. Domnul Ungureanu e cineva care a fost în mai multe partide politice, care a avut mai multe funcții. În plus, e cineva care vine din servicii, cred că trebuie să mai stea o vreme pe margine”, a declarat Nicușor Danpentru un post de televiziune.

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din fruntea Serviciului Român de Informații Externe la câteva luni după ce președintele i-a cerut acest lucru. 

Mădălina Dobrovolschi a precizat că demisia lui Mihai Ungureanu a fost înregistrată la Administraţia prezidenţială, iar preşedintele Iohannis va accepta această demisie.

Ruperea relațiilor amiabile dinrtre președintele României și Mihai Răzvan Ungureanu a avut loc în urma acuzațiilor aduse de Laura Codruța Kovesi.

„Serviciul de Informaţii Externe nu a livrat către DNA nicio informaţie cu privire la tranzacţiile pe care inculpaţii le fac peste hotare şi nici legate de faptul că mulţi dintre cei vizaţi îşi mută averile în străinătate pentru a fi scutiţi de confiscări la sfârşitul procedurilor penale.”, acuza Laura Codruța Kovesi la acea dată.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*