Ultimele Știri

Nicușor Constantinescu a fost eliberat de poliția turcă

Nicușor Constantinescu a fost reținut în acestă dimineață de poliția din Turcia. După mai multe ore de audieri acesta a fost elibertat de magistrații turci.

Avocații fostul președinte al Consiliului Județean Constanța au reușit să îi convingă pe magistrații turci să îl elibereze pe Nicușor Constantinescu. Acesta a promis magistraților că se va întoarce în România, în această seară sau cel mai târziu mâine dimineață, pentru a-și face datoria și pentru a putea fi audiat de autoritățile din România.

Constantinescu le-a arătat magistraților turci documente prin care vroia să demonstreze că el intenționa să se întoarcă în România chiar din Statele Unite. Nicușor Constantinescu a fost reținut în Turcia, după ce Ministerul Justiției din România a trimis documente privind aducerea lui în țară.

El a fost dus apoi la o instanţă, pentru confirmarea mandatului de urmărire internaţională emis pe numele lui după ce Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea lui preventivă.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa ar fi în Turcia de mai bine de o săptămână. Înainte de a ajunge în Turcia, Nicuşor Constantinescu s-a aflat în SUA. Cererea de extrădare a lui Nicuşor Constantinescu, formulată ca urmare a deciziei de arestare a acestuia, a fost însă respinsă de autorităţile din Statele Unite ale Americii, au declarat surse judiciare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*