Ultimele Știri

Niculescu și Dulgheru avansează la Miami

Alexandra Dulgheru

Dacă Monica Niculescu era deja pe tabloul principal, iar astăzi s-a calificat în turul doi al turneului de la Miami, Alexandra Dulgheru a depășit faza calificărilor, printr-o victorie obținută turcoaica Ipek Soylu cu 6-4, 7-5.

Monica Niculescu a depășit-o pe americanca Shelby Rogers, cu scorul de 7-6, 6-1, şi va juca în runda următoare cu liderul mondial, Serena Williams.

Monica Niculescu a trecut de Shelby Rogers, locul 86 WTA, după o oră şi 32 de minute de joc. Pentru prezenţa în turul doi, Niculescu va primi 35 de puncte WTA şi 17.100 de dolari.

În turul doi, Niculescu va reedita meciul împotriva Serena Williams, din aceeași etapă precum și la Indian Wells, unde americanca s-a impus, scor 7-5, 7-5.

Alexandra Dulgheru a obținut și ea o victorie la Miami, datorită căreia s-a calificat pe tabloul principal al competiției dotate cu premii totale de 5.381.235 dolari. Românca de pe locul 72 în lume a întrecut-o pe turcoaica Ipek Soylu cu 6-4, 7-5, în ultimul tur preliminar, iar pentru aceasta a avut nevoie de o oră şi 49 de minute.

Anterior, tânăra Soylu, care ocupă locul 281 în ierarhia WTA, a trecut în turul inaugural al calificărilor de Andreea Mitu, cu scorul de 6-0, 6-1.

Dulgheru şi-a asigurat 10.485 dolari şi 40 de puncte WTA, devenind a cincea româncă de pe tabloul de simplu, după Simona Halep, a treia favorită, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*