Nicolae Păun despre procurorii DNA: „Bag cuțitul în ei!”

  • Adrian Marinescu
  • 12 februarie 2016
  • Politică
nicolae-paun

Deputatul Nicolae Păun a trecut la amenințări după ce a aflat că este anchetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Acesta a afirmat că va băga cuțitul în procurori după ce va ieși din închisoare.

După ce ies din pușcărie, bag cuțitul în procurori și mă p.. pe ei!”, a spus politicianul la telefon într-o convorbire cu un apropiat. Nicolae Păun împreună cu Mădălin Voicu au deturnat fondurile destinate integrării romilor în societate. Toată escrocheria s-a realizat prin intermediul asociației Partida Romilor.

Dosarul Partida Romilor are 19 volume, care totalizează aproape 5.000 de pagini. Se pare că unul din cele 19 volume conține si interceptări cu un limbaj foarte colorat.

DNA a trimis către Camera Deputaților solicitarea de incuviințare a reținerii și arestării preventive a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun. Cei doi sunt acuzați de deturnare de fonduri, trafic de influență și spălare de bani, în legătură cu proiecte de incluziune socială a romilor, finanțate cu milioane de euro din bani europeni. Prejudiciul calculat de procurori se ridică la circa 7 milioane de euro.

loading...

5 thoughts on “Nicolae Păun despre procurorii DNA: „Bag cuțitul în ei!”

  1. Daca cineva e de mare credinta va rog sa verificati in comuna Varbilau PH daca comunitate roma a primit ceva, rog pe aceasta cale organele competente sa se sesizeze din oficiu si sa intocmeasca un raport , dar unul real….

  2. De ce bagi tu cutitu cioara borita , daca erai corect nu avea procuriri DNA nimic cu tine asa ca capul sus ci la pirnaie coruptule !!!

  3. Eu provin din familie de tiganii, eu nu zic ca nu au furat madalin voicu si nicu paun , dar tara nu au vanduto ei au vanduto tot romani ca ei au putere ( tiganu fura , o gaina si 5 kg de cartofi si merge acasa e multumit , pe cand romanul e destept si fura cu creieru si asa o sa sufere si copiii si nepoti nostri ) parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *