Ultimele Știri

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, este implicat în dosarul de corupție al șefului CJ Ialomița

Numele ministrului Sănătății, Nicolae Banicioiu, apare în referatul procurorilor DNA prin care se cere arestarea preventivă a șefului Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă.

Anchetatorii susțin că Ciupercă ar fi vrut să scape de rezultatele nefavorabile, ale unei verificari realizate de Corpul de control al Ministerului Sănătății, într-un spital din Ialomița. În acest sens, Ciupercă a luat legătura cu angajați ai ministerului și urma să se întâlnească și cu Nicolae Bănicioiu.

”În perioada martie-aprilie 2014, l-a determinat pe același consilier să întocmească, în fals, raportul de control, prin omisiunea, cu știință, de a insera anumite împrejurări care ar fi putut duce la tragerea la răspundere penală, disciplinară sau administrativă a celor supuși controlului”, se mai arată în referatul DNA.

Mai mult, Silvian Ciupercă l-a determinat pe un consilier din cadrul ministerului să-și exercite atribuțiile de serviciu, în mod defectuos, prin întocmirea raportului de control neconform realității.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*