Ultimele Știri

Nici nu a venit bine în România şi începe să vândă principalele proprietăţi!

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) nici nu s-a instalat bine şi începe să scoată la licitaţie principalele proprietăţi, respectiv, Palatul Telefoanelor din Bucureşti şi alte două proprietăţi din apropiere la un preţ de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fără TVA.

„Ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietăţi imobiliare, Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) scoate la vânzare trei proprietăţi din centrul Bucureştiului, şi anume Palatul Telefoanelor, clădirea Tandem şi proprietatea din strada Matei Millo (…). Tranzacţia va fi derulată prin intermediul unei licitaţii, iar câştigătorul va fi entitatea cu cea mai avantajoasă ofertă atât în ceea ce priveşte preţul, cât şi alte condiţii relevante în context”, se arată într-un comunicat al Telekom Romania Communications remis MEDIAFAX.

Palatul Telefoanelor este construit în stilul art deco şi are un teren de 1.893 metri pătraţi şi o suprafaţă utilă de 12.000 metri pătraţi.

Cu un preţ de pornire de 10,9 milioane de euro, clădirea Tandem (situată în imediata apropiere a Palatului Telefoanelor) are un teren de 5.039 metri pătraţi şi o suprafaţă totală construită la sol de 2.030 metri pătraţi.

Proprietatea din strada Matei Millo, inclusă în preţul de pornire al clădirii Tandem, este un teren cu o suprafaţă de 1.783 metri pătraţi.

Pentru a participa în licitaţie, entităţile interesate trebuie să furnizeze o scrisoare de garanţie şi să depună ofertele până la data de 20 octombrie.

„Strategia noastră imobiliară este în linie cu scopul nostru de a deveni furnizorul convergent numărul 1 de servicii de telecom şi divertisment din România. Aceasta presupune să ne concentrăm atenţia asupra activităţilor noastre principale şi să capitalizăm activele din zone secundare, inclusiv portofoliul imobiliar”, a afirmat directorul executiv pentru managementul aprovizionării al Telekom Romania Group, Andreas Grünewald, în comunicat.

Întreaga listă a proprietăţilor de vânzare sau închiriere este disponibilă pe pagina web http://realestate.telekom.ro.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Nici nu a venit bine în România şi începe să vândă principalele proprietăţi!

  1. Ciudata decizia de a vinde cea mai cunoscuta cladire a Romtelecomului. Mai bine mai taiau din reclamele de la televizor ca ne-au disperat.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*