Ultimele Știri

NEWS ALERT – VIDEO: Luare de ostatici în Franța. UPDATE: Persoanele sechestrate au fost eliberate şi sunt „în siguranţă”

Roubaix

Actualizare 8:50 – Unul dintre autorii luării de ostatici din oraşul francez Roubaix a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, iar persoanele sechestrate sunt în siguranţă, anunţă autorităţile franceze, citate de site-ul cotidianului Le Point. Luarea de ostatici este rezultatul unei tentative de spargere, care nu are legătură cu atacurile teroriste de la Paris, potrivit Le Figaro.

Actualizare 22:45 Potrivit presei franceze reprezentanții forțelor de ordine au afirmat că două sau trei persoane s-au refugiat într-o locuință aparținând unui cuplu, pe care se pregăteau să o jefuiască.

La sosirea brigăzii de luptă împotriva criminalității au avut loc schimburi de focuri, poliția fiind alertată în legătură cu această spargere, indivizii înarmați luând ostatici persoanele care se aflau în casă. Primăria din Roubaix a făcut cunoscut că este vorba despre un „jaf”.

Actualizare 22:09 – Totul indică faptul că ar avea loc un jaf armat nu un atac terorist, transmite poliția franceză.

Actualizare 21:57 – Luarea de ostatici nu ar avea legătură cu atacurile din Paris, afirmă surse din poliție pentru Reuters. 

Actualizare 21:40 – Focuri de armă automată s-au auzit în zonă, relatează La Voix du Nord, precizând că mai multe persoane ar fi fost rănite. Un important dispozitiv de securitate a fost creat, iar forţele speciale ar fi lansat deja asaltul asupra clădirii.  

 


Luare de ostatici are loc în Roubaix, un oraș francez aflat la granița cu Belgia. Mai mulți oameni înarmați au luat ostatici și au tras mai multe focuri de armă, afirmă o sursă din poliție.  Nu sunt indicii clare dacă atacatorii au legătură cu atentatele teroriste din 13 noiembrie care au avut loc la Paris. „O operațiune este în curs de desfășurare în urma unei luări de ostatici. Focuri de armă au fost trase, iar cartierul a fost izolat”, a declarat sursa pentru Reuters. „Un director de bancă și familia sa ar fi luați ostatici.” Medicii și pompierii au confirmat că are loc o operațiune în Roubaix, un orășel aflat în apropiere de granița cu Belgia, fără a oferi alte detalii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*