Ultimele Știri

New York: Cel puțin 29 de persoane au fost rănite după ce o bombă a explodat – VIDEO

O bombă a explodat sâmbătă seară, la ora 20:30, în zona Manhattan a orașului New York. Cel puțin 29 de persoane au fost rănite, iar autoritățile au găsit ulterior un alt dispozitiv care urma să explodeze.

Potrivit CBC News, deflagraţia s-a produs sâmbătă la ora 20.30 (duminică, 3.30, ora României), pe strada West 23 din zona Chelsea, într-un container de gunoi.

Ar putea fi vorba de o deflagraţie produsă de un dispozitiv artizanal, suspectează autoritățile.

„Nu a existat nicio ameninţare specifică credibilă asupra oraşului New York din partea vreunei organizaţii teroriste”, a declarat primarul Bill de Blasio.

Cu toate că New York nu a fost până acum amenințat de vreo organizație teroristă, incidentul este unul intenționat, conform primarului.

„Cu toate acestea, credem că acest incident este un act intenţionat. Vreau să îi asigur pe toţi locuitorii oraşului că Poliţia şi serviciile de securitate sunt în alertă totală”, a subliniat primarul.

Poliţia şi Serviciul pentru combaterea terorismului au demarat o serie de operaţiuni în metropola americană, descoperind încă un dispozitiv improvizat neexplodat – un recipient de gătit asamblat cu substanţe explozive şi cuie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*