Ultimele Știri

Netanyahu: Prin primirea refugiaților se deschide ușa teroriștilor

netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu avertizează statele europene care au deschis ușa imigranților și afirmă că astfel a fost deschisă ușa teroriștilor.

Liderul israelian avertizează despre pericolul „terorismului și a infiltraților” aflați printre refugiați. Afirmațiile vin ca răspuns la apelurile opoziției din Israel pentru a interveni în cea mai gravă criză din Europa după cel de-al doilea război mondial. Benjamin Netanyahu a respins apelurile opoziției din Israel și a reafirmat faptul că această acțiune va deschide ușile pentru teroriști.

„Israelul nu este indiferent față de tragedia umană a refugiaților din Siria și Africa”, a declarat Netanyahu în ședința cabinetului de duminică. „Dar Israelul este o țară mică, o țară foarte mică, care nu are profunzime demografică și geografică, de aceea, trebuie să menținem controlul la frontierele noastre, atât împotriva imigranților ilegali cât și a terorismului.”

„Nu vom permite Israelului să fie scufundat de un val de imigranți ilegali și activiști teroriști”, a mai afirmat Netanyahu.

Israelul vrea să construiască garduri de sâmă ghimpară și chiar ziduri de beton la granița cu Iordania pentru a bloca intrarea în țară a imigranților ilegali.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Netanyahu: Prin primirea refugiaților se deschide ușa teroriștilor

  1. Si mie-mi pare rau pentru situatia in care au ajuns acei oameni. Dar Europa este o tara crestina si nu-si permite sa primeasca decat crestini… Iar marea majoritate a lor este musulmana.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*