Ultimele Știri

Nepotul lui Vasile Blaga candidează la Camera Deputaților, pe listele PNL Timiș

Nepotul lui Vasile Blaga intră în competiția electorală pe listele PNL Timiș. Este vorba despre rectorul de la Universitatea de Vest, Marilen Pîrtea, care se află pe locul 1 pentru Camera Deputaților.

Locul de la Senat era rezervat lui Blaga, care, după ce a fost pus sub acuzare de DNA, a decis să se retragă. Planul acestora putea funcționa: Blaga ar fi candidat pentru Senat, iar nepotul său, Pîrtea, pentru Camera Deputaților.

Rectorul de la Universitatea de Vest este familiarizat cu politica. Acesta a fost un prieten apropiat al PDL, pe vremea guvernării Boc, apoi al PSD, când a venit Victor Ponta în fruntea Executivul, ca, în final să devină omul liberalilor, în timpurile Cabinetului Cioloș, conform ancheteonline.ro.

De asemenea, acesta ar fi fost chiar la un pas să fie contracandidatul PSD al liberalului Nicolae Robu la alegerile locale din primăvară și a vrut să participe la alegerile parlamentare parțiale din 25 mai 2014.

Relațiile lui Pârtea cu lumea politică continuă, acesta aflându-se într-o relație excelentă cu actualul președinte al consiliului județean, Sorin Grindeanu (PSD).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*