Ultimele Știri

Nemții încep să se răzbune! Imigranți ATACAȚI la Koln

Dosarul Koln devine tot mai tensionat. Presa germană a scris luni despre o serie de atacuri ale unor grupuri, îndreptate către străini, în gara din Koln.

Potrivit poliției din Koln un grup de 20 de oameni au atacat șase pakistanezi în gara din Koln. Două dintre victime au fost duse la spital. La scurt timp, un incident similar l-a avut drept victimă pe un sirian de 39 de ani.

CITEȘTE ȘI: Primul raport: poliția a ascuns adevărul! Numărul victimelor violurilor din Koln, în creștere de la o zi la alta

Autoritățile nu au precizat dacă atacurile au legătură între ele și dacă sunt motivate rasial după scandalul violențelor din noaptea de Anul Nou.

Tabloidul Express a scris luni că ar fi vorba despre un grup de „huligani” care s-a organizat pe Facebook pentru o „vânătoare umană”, „pentru a curăța centrul orașului”. Această relatare nu a fost însă confirmată de poliție.

CITEȘTE ȘI:Ministru german, scuză imigranții și acuză grupările xenofobe de violurile care au au avut loc Koln: ‘A fost coordonat şi pregătit’

Numărul plângerilor împotriva violențelor în cursul nopții de Anul Nou la Koln crește de la o zi la alta. Potrivit ultimelor date, ele ajunseseră duminică la 516, dintre care 40% pentru agresiuni sexuale.

CITEȘTE ȘI:Primarul din Koln le consideră vinovate pe femei, pentru seria de abuzuri sexuale comise de imigranți în noaptea de Anul Nou

CITEȘTE ȘI:Protest inedit după agresiunile sexuale de la Koln! A ieșit goală în frig

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*