Ultimele Știri

Negocierile privind Codul Fiscal vor avea loc pe 20 august

Predoiu a mai afirmat că discuţiile tehnice pe Codului Fiscal vor fi urmate de discuţii politice

cod fiscal

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a anunţat, vineri, că partidele parlamentare se vor întâlni pe 20 august, în cadrul consultărilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmează să fie votat în sesiunea extraparlamentară programată să înceapă pe 24 august, conform MEDIAFAX.

„În urma discuţiilor informale care au avut loc în pregătirea acordului politic privind reexaminarea Codului fiscal, s-a convenit data de 20.08.2015, ora 10 AM, pentru întâlnirea tehnică, la sediul Parlamentului”, a declarat Cătălin Predoiu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Predoiu a mai afirmat că discuţiile tehnice pe Codului Fiscal vor fi urmate de discuţii politice, până la începerea sesiunii extraordinare parlamentare din 24 august.

PNL a propus partidelor politice şi instituţiilor abilitate să participe la consultări publice pe teme de interes major precum: macro-stabilitatea economică, în special, Codul Fiscal şi noua lege a salarizării în sectorul de stat, absorbţia de fonduri europene, dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile publice, reforma administraţiei publice, aderarea la Spaţiul Schengen şi pregătirea Preşedinţiei Consiliului UE din anul 2019.

Parlamentul va fi convocat într-o sesiune extraordinară în perioada 24-26 august pentru a discuta cererea preşedintelui Iohannis de reexaminare a Codului Fiscal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*