Ultimele Știri

Neculai Onțanu este eliberat din arest. Ce decizie au luat judecătorii

Neculai Onțanu a obținut, marți, decizia de eliberare din arest, judecătorii de la Curtea de Apel București decizând înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar.

Fostului primar al sectorului 2 Neculai Onțanu a obținut o primă eliberare din arest, în dosarul în care acesta este judecat pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă însă.

Reamintim că potrivit DNA, în perioada 2006 — 2007, Neculai Onțanu a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la un beneficiar al unor drepturi litigioase (denunțător în cauză), pentru ca în schimb să faciliteze procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, conform Agerpres.

Acesta este acuzat că a pretins și primit, în mod indirect, o suprafață de 1.500 mp cu o valoare de piață estimată la 1.441.495 euro (pe strada Barbu Văcărescu din sectorul 2 — o zonă rezidențială) și care a fost transferată de denunțător, în mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vânzare-cumpărare fictive, către două persoane interpuse, indicate de fostul primar. Cele două persoane sunt Loredana Radu și Aurel Radu,.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*