Ultimele Știri

Ne aşteaptă un weekend cu vreme frumoasă!

Meteorologii anunţă pentru acest weekend o vreme frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului.

Vremea se menţine frumoasă şi uşor caldă pentru această perioadă mai ales în regiunile intracarpatice. Cerul va fi în general senin, exceptând Oltenia şi nord-vestul Munteniei, unde în prima parte a zilei vor fi unele înnorări. Vântul va sufla puţin mai tare tot în sudul Banatului, dar şi în nordul Moldevei. Dimineaţa, pe arii restrânse în zonele joase din sudul, centrul şi estul ţării este ceaţă. Temperaturile maxime, la nivelul întregii ţări vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi 26 de grade în vest şi nord-vest.

Pentru cei care vor să îşi petreacă weekendul la munte, vor avea parte de un weekend cu vreme frumoasă şi mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului, mai ales în Carpaţii Occidentali. Astfel, la amiază, vor fi 14 grade sus pe Ceahlău, 18 grade la Predeal şi Păltiniş, 15 grade la Semenic şi 20 de grade la Stâna de Vale. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineaţa, pe văi şi în depresiuni, local va fi ceaţă, iar vântul nu va trece de moderat.  Frumoasă şi caldă va fi vremea şi în zilele următoare, aşadar numai bună pentru plimbări lungi. Cerul se va menţine în general senin, iar singurul fenomen de menţionat este ceaţa care va fi prezentă pe văi şi în depresiuni noaptea şi dimineaţa.

Şi sâmbătă vremea se menţine frumoasă şi caldă în special în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa în zonele joase, în special din sud-est şi centru, local se va semnala ceaţă. Maximele zilei pornesc de la 17 grade în Constanţa şi se opresc la 25 în Oradea.

În Bucureşti, ziua de mâine începe cu ceaţă, dar peste zi meteorologii ne promit soare şi o maixmă de 21-22 de grade.

Ziua de duminică vine cu vreme caldă şi cu mult soare. În regiunile din vestul arcului carpatic vremea rămâne mult prea caldă pentru această dată, în timp ce în rest valorile termice sunt mai aproapiate de normele perioadei. Maximele vor fi cuprinse între 17 şi 27 de grade, cele mai ridicate valori fiind aşteptate în vest şi centru. Cerul va fi mai mult senin, dar local în partea de sud-est a teritoriului şi pe arii restrânse în sud, centru şi nord-est, mai ales dimineaţa, vor fi nori de nivel jos şi se va semnala ceaţă.

Iar bucureştenii, se pot bucura de o duminică liniştită, cu soare şi cu temperaturi maxime ce se vor situa între 22 şi 23 de grade Celsius.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*