Ultimele Știri

Naționala U17 rămâne fără antrenor! Florin Răducioiu pleacă la Academia lui AC Milan

Viitorul naționalei României Under 17 rămâne incert odată cu plecarea lui Florin Răducioiu, care a reușit să califice, ieri, selecționata de juniori în faza de elită a calificărilor pentru Campionatul European din 2017, la capătul unui meci câștigat datorită unicului gol marcat de Florinel Coman în fața Andorrei.

Fostul atacant al lui Dinamo, AC Milan, Stuttgart și Monaco nu-şi va prelungi contractul cu FRF şi va pleca în Australia, unde urmează să antreneze loturile de juniori ai Academiei lui AC Milan, inaugurată de curând la Antipozi.

„Pentru mine a fost o experienţă superbă să conduc acest grup şi să reuşim calificarea. Aşa trebuie să joace o echipă naţională! Cu suflet, cu dăruire multă, cu inima. Pentru mine a fost un episod din noua carieră. Acum, totul s-a terminat. Închei contractul şi merg pe un alt drum. Le urez acestor băieţi minunaţi să meargă la EURO. Au şansa lor şi merită”, a declarat Florin Răducioiu.

Cu Răducioiu pe bancă, România a obţinut două victorii la turneul de calificare disputat în Andorra, 6-1 cu Danemarca, 1-0 cu Andorra şi o înfângere, scor 2-1 în faţa Cehiei. Tricolorii s-au calificat de pe locul 2 la Turul de Elită, în urma căruia se vor decide echipele care vor participa la turneul final din 2015.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*