Ultimele Știri

Nașul’: „Nu există nimic care să mă încrimineze!”

mircea sandu

Fostul preşedinte al FRF a dat declaraţii după ce DIICOT a audiat mai mulţi oameni din fotbal într-un dosar legat de deturnarea a 1 milion de dolari, bani primiţi de FRF de la UEFA.

Potrivit DIICOT, în perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infracţional organizat prin care s-a urmărit însuşirea sumei de peste un milion dolari, bani proveniţi din finanţarea FRF de către FIFA. Punctul central al investigaţiilor e reprezentat de costurile de construire a bazei de pregătire a FRF, situată la Buftea şi care a costat 3,5 milioane de dolari.

Mircea Sandu: „Să vă spun un lucru. Toţi banii de la FIFA si UEFA veneau doar pe proiecte. Trimiteai un proiect complet la UEFA pe investiţii. Să spunem Mogoşoaia. Din trei milioane, UEFA putea să suporte două milioane. Nu dădea banii pe vorbă, ci pe dovezi, pe poze, pe devize. Astfel că nu-mi dau seama ce se poate ancheta. Câtă vreme nu există un document oficial, eu nu pot să mă pronunţ.”

La sediul DIICOT au fost audiaţi, Patriţiu Abrudan, fost vicepreşedinte al CCA şi Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj.

Mircea Sandu: „Văd că acum vorbim de un milion de dolari, deci ce credibilitate să fie… Nu există în 24 de ani nimic care să mă incrimineze. Poate vreun denunţ, poate există vreo sesizare făcută de cei de acum de la federaţie, nu ştiu, chiar nu ştiu. Eu cred că a fost totul foarte transparent, investiţia de la Casa Fotbalului, de la Mogoşoaia, meciurile cu Grecia, tot ce s-a cheltuit.”, a declarat Mircea Sandu la DigiSport.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*