Ultimele Știri

NASA ar minți în legătură cu un OZN – VIDEO

Specialiștii NASA spun că obiectul ce orbitează un asteroid, aproape de Pământ, este „o lună” mai mică. În schimb, susținătorii OZN-urilor nu sunt atât de siguri că această informație este corectă.

Potrivit unui articol publicat pe mirror.co.uk, preluat de evz, NASA a declarat că obiectul sub forma unui disc ce orbitează un asteroid foarte aproape de Pământ nu este nimic altceva decât o lună mai mică. Însă susținătorii OZN-urilor au acuzat agenția spațială de minciună și insistă că, de fapt, este vorba despre o navă spațială extraterestră.

În această înregistrare, unul dintre cei susținătorii acestei teorii, Tyler de la Securedteam10, explică de ce el crede că asteroidul care a trecut la 199,600 de km de Pământ, pe 26 ianuarie 2015, nu este ceea ce pare.

El susține că obiectul cu un dimetru ce măsoară 70 de metri nu seamănă cu o lună. De asemenea, el insistă că obiectul are și câteva cilindre metalice. Deși chiar el admite că acestea nu sunt dovezi care să arate că obiectul din imagine este o navă spațială, este sigur că nava este de origine extraterestră.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*