Ultimele Știri

Nae Manea: ”Pe Copos nu l-aș lua la Pro Rapid, l-aș lua la mine acasă!”

Nae Manea ne-a acordat în exclusivitate câteva declaraţii despre dragostea sa de-o viaţă, Rapid Bucureşti. Şeful din Giuleşti a dorit să precizeze că echipa de sub Podul Grant nu are cum să-şi propună vreun obiectiv măreţ în acest sezon, mai ales că insolvenţa atârnă ca o piatră de moară.

„La meciurile din Cupa Ligii aveam 16 jucători și echipa s-a pregătit vreo 10 zile. Ionel Ganea are ca obiectiv locurile 1-10 la finalul campionatului. Discuțiile acelea cu obiectiv pe trei etape, cinci etape nu sunt serioase. Nu putem vorbi despre o participare în cupele europene pentru că acest club este în insolvență.”, ne-a spus Manea, care îşi aduce aminte şi de fostul patron al Rapidului, controversatul George Copos.

” Regret enorm ceea ce i s-a întâmplat lui George Copos.  Nu a făcut nimeni în 20 de ani ce a făcut dânsul pentru Rapid. Eu cu George Copos am mai avut discuții contradictorii. Mi-a pus cineva o întrebare de genul dacă l-aș lua la Pro Rapid. Eu nu că l-aș lua la Pro Rapid, l-aș lua la mine acasă. Evident că nu am cum să regret acolo unde a ajuns acum.”, a spus șeful din Giulești. 

Nae Manea speră ca prin venirea basarabeanului Valerii Moraru Rapidul să prindă viaţă, iar echipa lui Ionel Ganea să devină o ameninţare pentru granzii din Liga 1.

” Sper ca prin venirea domnului Moraru să se așeze lucrurile financiar la echipă, să fie eliminate acele restanțe financiare. Eu nu știu exact ce s-a scris în contract între domnul Moraru și Rapid. Însă dânsul a avut contacte înainte să devină acționar majoritar, știa ce înseamnă Rapidul, acest club cu tradiție al fotbalului românesc.”, ne-a mai spus Nae Manea, un personaj important în istoria clubului de sub Podul Grant. Acesta a ținut să precizeze că în aceste zile prin Giulești se perindă mai mulți jucători, însă nu este niciunul impresariat de fiul său, Florin.

În ultimul meci de verificare, Rapid București a pierdut cu scorul de 0-2 partida cu Juventus București.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*