Ultimele Știri

Mulți români au fost înșelați cu tigăi contrafăcute de către un magazin online

Sute de români au fost înșelați de către un magazin online. Aceștia au comandat produse cu nume asemănător unui brand care apare foarte des la televizor însă au primit produse de calitate proastă.

Supărați, clienții au cerut banii înapoi însă au primit doar amenințări. Aceștia s-au adresat poliției care a început o anchetă. S-a stabilit că prejudiciul ajunge la un milion și jumătate de lei.

Tigăile, mopurile, electrocasnicele sau farfuriile erau prezentate pe un site drept produse de marcă, originale. Clienţii le comandau şi le plăteau online.

La livrare, însă, clienții constatau că produsele comandate nu sunt de calitate şi sunt altele faţă de cele din imaginile de prezentare. Iar cei care au vrut să le returneze şi să îşi recupereze banii ar fi primit amenințări. În ultimul an, peste 250 de reclamații au fost depuse la Poliţie sau la Autoritatea de Protecție a Consumatorilor.

„În termen de 14 zile, dacă faci achiziția online sau pe telefon, poți să trimiți produsul înapoi dacă nu ești mulțumit de el și operatorul este obligat să își returneze contravaloarea produsului tot în termen de 14 zile, fără niciun cost suplimentar”, declară Marius Dunca, preşedintele ANPC.

Administratorul firmei este audiat în aceste momente de către polițiști.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*