Ultimele Știri

Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR: România e în cea mai bună situaţie macroeconomică, dar şi în faţa celor mai mari riscuri

mugur isarescu

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a apreciat, marţi, că economia se găseşte într-o situaţie atât de bună cum nu a mai întâlnit în cariera sa, dar se confruntă şi cu riscuri a căror amploare este fără precedent.

„În toată cariera mea de 26 de ani nu am văzut o situaţie economică macro mai bună pentru România ca acum. Dar tot niciodată nu am văzut riscuri atât de mari”, a afirmat Mugur Isărescu, la conferinţa Risc de Ţară organizată de Coface şi Ziarul Financiar.

„Trăim un paradox: avem cea mai bună situaţie macro, dar şi cele mai mari riscuri (…) Când cazi de la etajul 1, nu e o problemă, dar când cazi de mai sus s-ar putea să fie o problemă”, a adăugat Isărescu.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR: România e în cea mai bună situaţie macroeconomică, dar şi în faţa celor mai mari riscuri

  1. Daca cazatura (ponderea si valoarea creditelor in CHF, care a fost comunicata de BNR ca fiind una foarte mica) e atat de mare, inseamna ca „atat de sus” nu e chiar atat de sus!!! ISARESCU este un avocat din oficiu al bancilor si un promotor de „genocid financiar” impotriva cetatenilor acestei tari!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*