Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR: România e în cea mai bună situaţie macroeconomică, dar şi în faţa celor mai mari riscuri

  • Adelina Mitrache
  • 18 octombrie 2016
  • Economie
mugur isarescu

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a apreciat, marţi, că economia se găseşte într-o situaţie atât de bună cum nu a mai întâlnit în cariera sa, dar se confruntă şi cu riscuri a căror amploare este fără precedent.

„În toată cariera mea de 26 de ani nu am văzut o situaţie economică macro mai bună pentru România ca acum. Dar tot niciodată nu am văzut riscuri atât de mari”, a afirmat Mugur Isărescu, la conferinţa Risc de Ţară organizată de Coface şi Ziarul Financiar.

„Trăim un paradox: avem cea mai bună situaţie macro, dar şi cele mai mari riscuri (…) Când cazi de la etajul 1, nu e o problemă, dar când cazi de mai sus s-ar putea să fie o problemă”, a adăugat Isărescu.

loading...

One thought on “Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR: România e în cea mai bună situaţie macroeconomică, dar şi în faţa celor mai mari riscuri

  1. Daca cazatura (ponderea si valoarea creditelor in CHF, care a fost comunicata de BNR ca fiind una foarte mica) e atat de mare, inseamna ca „atat de sus” nu e chiar atat de sus!!! ISARESCU este un avocat din oficiu al bancilor si un promotor de „genocid financiar” impotriva cetatenilor acestei tari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *