Ultimele Știri

MRU a fost huiduit de studenții Facultății de Științe Politice din UBB

Mihai Răzvan Ungureanu  ocupă funcția de consilier personal al președintelui Klaus Iohannis, acțiune care a produs o mare indignare  în rândul cetățenilor din diaspora.  MRU este cunosctut ca un suțtinător al proiectelor de la Roșia Montană și exploatarea gaelor de șist, dar și ca un apropiat al fostului președinte Traian Băsescu. Mihai Răzvan Ungureanu a ocupat funcția de premier al României și se pare că își dorește din nou acest post. 

Ungureanu a fost huiduit vineri la Cluj-Napoca, de câțiva studenți la o dezbatere ținută la Facultatea de Științe Politice din UBB. Tinerii i-au cerut lui Ungureanu s-și dea demisia din funcția de consilier prezidențial și să ”stea deoparte de Iohannis.”, scrie presa locală.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on MRU a fost huiduit de studenții Facultății de Științe Politice din UBB

  1. Stdentii au facut ce trebuiau! Acest MRU,dupa ce a dat si petrimoniul Fundatiei Godju,repede,repede,evreilor unguri,nu mai are ce cauta in politica si,sa fie judecat pentru prejudiciile aduse statului .

  2. Manole Pascaru // 10 ianuarie 2015 at 18:28 // Răspunde

    Cine zice ca a prejudiciat statul Roman?Dupa parerea lui zice ca a facut o fapta buna cu cedarea Fundatiei Godju Ungariei.Proiectele Rosia Montana si gazele de sist sunt semnate pe timpul mandatului sau de 70 zile de spion in guvernul Romaniei.Astea sunt numai o parte.Si atunci cu ce a prejudiciat?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*