Ultimele Știri

MRU a avut mega-petrecere la Arad cu Falcă, Blaga și 1000 de membri PNL

mru-falca

Mihai Răzvan Ungureanu a participat joi seară la o mega-petrecere la Arad unde a invitat circa 1000 de membri PNL, eveniment ce a marcat despărțirea sa de liberali după numirea în funcția de director al Serviciulului de Informații Externe.

”Proaspătul şef SIE Mihai Răzvan Ungureanu, ales senator de Arad în 2012 de pe locul al doilea, a dat o masă de mulţumire pentru membri PNL Arad. De fapt, masa a fost organizată de către primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cel care vrea să intre în graţiile noului şef SIE. Motivele sunt lesne de înţeles, având în vedere nenumăratele dosare despre care se vorbeşte că le-ar avea pe la DNA sau Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara. Ca să nu mai vorbim de cele de la IPJ Arad, care stau de ani buni în sertare.

Pentru megapetrecerea dată în onoarea şefului SIE, conducerea PNL Arad a mobilizat toţi primarii din judeţ ai partidului, care sunt obligaţi să aducă fiecare câte cinci-zece membri de partid, pentru ca asistenţa să fie una cât mai impresionantă. Nu numai primarii au fost mobilizaţi, ci şi membrii PNL din municipiul Arad sau angajaţi ai instituţiilor din subordinea Primăriei Arad, care pe lângă obligativitatea de a participa la masa cu pricina şi a-l aplauda pe MRU, joi, unii dintre ei au fost puşi la lucru, în special la cărat de mobilier pentru măreţul eveniment.” – au notat ziariștii de la livearad.ro.

Totuşi, pentru o protecţie din partea şefului SIE, orice efort este prea mic. Mai ales pentru politicienii cu probleme. La eveniment a participat și co-președintele PNL Vasile Blaga.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*