Motivul pentru care șeful ASF refuză să demisioneze: Mi s-a cerut să mă retrag, dar nu voi face asta

  • Nicoleta Ungureanu
  • 11 octombrie 2016
  • Social

Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a declarat că în ciuda faptului că i s-a cerut să se retragă, refuză acest lucru.

Președintele ASF susține că are o carieră foarte lungă în serviciile financiare și are de gând să se retragă, chiar dacă a primit deja propuneri din partea altor instituții.

„Am o carieră foarte lungă în serviciile financiare. Unii spun că e o carieră prea lungă și chiar mi s-a cerut să mă retrag, dar nu voi face asta. Am primit două propuneri, una de la ING, pe care nu am putut-o accepta, iar a doua la ASF, pe care am acceptat-o ca pe o provocare. M-am alăturat acestui fenomen de reconstrucție al domeniului asigurărilor și suntem aproape de final cu acest demers. Planurile de viitor sunt în așteptare, la momentul actual”, a spus Negrițoiu, potrivit agerpres.ro.

La momentul actual tema principală pe domeniul asigurărilor o reprezintă polița obligatorie auto (RCA), un „tsunami” ce poate fi rezolvat atât în beneficiul consumatorului, cât și al asigurătorului, declară acesta.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *