Ultimele Știri

Motivul pentru care șeful ASF refuză să demisioneze: Mi s-a cerut să mă retrag, dar nu voi face asta

Mișu Negrițoiu, președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), a declarat că în ciuda faptului că i s-a cerut să se retragă, refuză acest lucru.

Președintele ASF susține că are o carieră foarte lungă în serviciile financiare și are de gând să se retragă, chiar dacă a primit deja propuneri din partea altor instituții.

„Am o carieră foarte lungă în serviciile financiare. Unii spun că e o carieră prea lungă și chiar mi s-a cerut să mă retrag, dar nu voi face asta. Am primit două propuneri, una de la ING, pe care nu am putut-o accepta, iar a doua la ASF, pe care am acceptat-o ca pe o provocare. M-am alăturat acestui fenomen de reconstrucție al domeniului asigurărilor și suntem aproape de final cu acest demers. Planurile de viitor sunt în așteptare, la momentul actual”, a spus Negrițoiu, potrivit agerpres.ro.

La momentul actual tema principală pe domeniul asigurărilor o reprezintă polița obligatorie auto (RCA), un „tsunami” ce poate fi rezolvat atât în beneficiul consumatorului, cât și al asigurătorului, declară acesta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*