Ultimele Știri

Moțiunea ‘dreptul la vot nu este o lozincă’ a picat

ponta victor

Moțiunea de cenzura a Partidul Național Liberal a picat exact cum se aștepta și majoritatea coaliție de guvernare condusă de premierul Victor Ponta și Gabriel Oprea. 

190 de parlamentari au lipsit astăzi de la moțiunea de cenzură, moment cheie pentru demiterea premierului urmărit penal Victor Ponta. 194 de voturi au fost pentru moțiunea de cenzură, 13 au fost împotrivă și șapte anulate.

Parlamentarii coaliției de guvernare PSD-UNPR-PC s-au abținut de la vot. Moțiunea PNL nu avea nici o șansă de câștig, iar liderii liberali, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, s-au grăbit în luarea acestei măsuri. Acțiunea liberalilor ne arată din nou cât de slabă este opoziția. 

Alina Gorghiu s-a prezentat astăzi ca o școlăriță cu zâmbetul pe buze care a pierdut primul examen. Din păcate, acest lucru lasă România cu un premier cu probleme penale în fruntea Guvernului până în toamna acestui an, când se vor reîntoarce parlamentarii din vacanță. 

O altă greșeală a liberalilor au fost negocierile eșuate cu UDMR și UNPR, partide care îi puteau decide soarta premierului. 

Învingătorul Victor Ponta a titrat: „Avem majoritate, avem Guvern! Haideți să ne apucăm de treabă!”

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Moțiunea ‘dreptul la vot nu este o lozincă’ a picat

  1. „Avem majoritate, avem Guvern! Haideți să ne apucăm de treabă!” ADICA…. LA FURAT

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*