Ultimele Știri

Monica Niculescu trece lejer în turul doi la Indian Wells, unde o așteaptă Serena Williams

Monica Niculescu la Indian Wells

Monica Niculescu a debutat cu o victorie în cadrul turneului de la Indian Wells, reușind un 6-2, 6-1 în fața Alexandrei Krunic. Dacă sârboaica de pe locul 74 WTA a fost un adversar facil pentru româncă, în manșa secundă, Monica se va întâlni cu liderul mondial, Serena Williams.

Monica Niculescu este prima româncă care a intrat în luptă pe tabloul principal al competiției americane și a reușit o victorie categorică împotriva sârboaicei Alexandra Krunic, scor 6-2, 6-1.

Românca a avut un debut perfect, datorită seriei de cinci game-uri consecutive în fața jucătoarei care nu se regăsea pe terenul de tenis. Sârboaica i-a furat un break Monicăi Niculescu, însă deznodământul primului set era decis deja, 38 de minute i-au fost necesare jucătoarei de pe locul 68 WTA pentru a se instala la conducerea partidei, scor 6-2.

În setul secund, Monica a luat un avantaj de două break-uri, precum și în prima parte a meciului. Abia spre finalul setului, sârboaica a câștigat pe propriul serviciu, însă Niculescu a pulsat spre victoria binemeritată, astfel că după o oră și un sfert, scorul era de 6-2, 6-1.

Calificarea în turul doi al turneului de la Indian Wells i-a adus 35 de punte WTA și 17.100 de dolari în cont.

Următoarea adversară a Monicăi Niculescu este Serena Williams, pe care românca are puține șanse de a o învinge și mai ales că pentru americancă este meciul reîntoarcerii, după o absenţă de 14 ani din cadrul acestui turneu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*