Ultimele Știri

Monica Niculescu și Irina Begu au pierdut în decisiv, în primul tur de la Birmingham

Monica Niculescu la Birmingham

Monica Niculescu și Irina Begu au fost eliminate la capătul unor meciuri extrem de disputate pe gazonul competiției de la Birmingham.

Aflată la al șaselea meci pe iarbă, dar și la doar 24 de ore de finala pierdută de la Nottingham, Monica Niculescu a luptat pentru o victorie în fața Barborei Strykova în primul tur de la Birmingham, însă a cedat în setul decisiv. Românca n-a putut să se impună la capătul celor aproape două ore de joc, fiind depășită în momentele decisive și de serviciul bun al adversarei.

A zecea favorită a turneului englez s-a impus cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2 în primul meci al turneului de la Birmingham, însă Monica Niculescu a rămas cu respectul organizatorilor și jurnaliștilor în urma efortului depus în aceste zile de româncă.

La debutul său în sezonul de iarbă, Irina Begu a suferit o înfrângere, fiind eliminată de experimentata Daniela Hantuchova (77 WTA), scor 6-4, 6-7, 4-6. Deși românca a dominat startul partidei, iar în tie-break-ul din setul doi a avut ocazia de a decide soarta meciului, slovaca în vârstă de 32 de ani a rezistat pe serviciul său, iar în decisiv a pus-o în dificultate pe Irina prin loviturile sale câștigătoare, care i-au asigurat victoria, după aproape trei ore de joc.

Doar Simona Halep este ultima reprezentantă rămasă pe tabloul de la Birmingham, iar Begu și Niculescu vor primi un cec de 2.280 dolari şi câte un punct WTA pentru participarea în primul tur al competiției dotate cu premii totale în valoare de 665.900 dolari.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*