Ultimele Știri

Monica Niculescu, a treia româncă sfertfinalistă la Miami

Monica Niculescu la indian Wells

Monica Niculescu și Alexandra Panova au reușit un rezultat spectaculos în cadrul turneului de la Miami, obținând o victorie cu 3-6, 6-3, 11-9 în fața favoritelor cu numărul 4, Flavia Pennetta și Hsieh Su-Wei.

Niculescu și Panova s-au calificat în sferturile probei de dublu feminin de la Miami în urma unui meci decis în tie-break în fața multexperimentatelor Pennetta și Hsieh, scor 3-6, 6-3, 11-9 la capătul unei ore și 25 de minute.

Siguranța și sincronizarea dintre cele două jucătoare le-au permis să-și fructifice victoria binemeritată împotriva adversarelor, care au cedat cu un game în plus pe propriul serviciu în decisiv.

Datorită acestei victorii, Monica Niculescu și Alexandra Panova și-au asigurat un cec în valoare de 36,770 de dolari și 215 puncte WTA la dublu. Astfel, cuplul româno-rus va juca în sferturi cu perechea formată din cehoaicele Andrea Hlavackova și Lucie Hradecka.

Simona Halep, de asemenea, este calificată în sferturile de la Miami, unde va juca pe tabloul de simplu, mâine, de la ora 17.00, împotriva tinerei speranțe americane, Sloane Stephens, iar Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor disputa un alt sfert de finală în proba de dublu masculin.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*