Ultimele Știri

Monica Niculescu a pierdut meciul inaugural de la Shenzen

După eliminarea Alexandrei Dulgheru, Monica Niculescu a părăsit și ea proba de simplu a turneului de la Shenzen încă din primul tur, fiind învinsă cu scorul de 6-1, 7-5, de slovena Polona Herzog.

Monica Niculescu a fost eliminată în două seturi, cu scorul de 6-1, 7-5, în primul tur de la Shenzhen de jucătoarea de pe locul 95 în clasamentul mondial. Meciul care a durat doar o oră jumătate de joc, n-a fost favorabil pentru favorita cu numărul 7 a competiției, Monica fiind depășită încă din primele minute de jocul impus de slovena în vârstă de 23 de ani. Cele două break-uri reușite în primul set a adus-o în avantaj pe Herzog, în timp ce Niculescu nu părea să aibă nci o reactivitate psihică.

În setul secund, Monica a încercat să se impună pe suprafața de joc, reușind să facă de două ori rebreak și să se mențină de la egal la egal cu Polona, însă adversara a pulsat spre final și a câștigat ultimele două game-uri, care i-au asigurat victoria și accesul în turul secund de la Shenzen.

Monica Niculescu a părăsit proba de simplu cu un cec în valoare de 3.199 de dolari, însă aventura ei din China nu se încheie aici, fiindcă are de apărat trofeul din proba de dublu, cucerit anul precedent alături de Klara Zakopalova. Deși nu o mai are ca parteneră la acest turneu pe cehoaică, Monica va face pereche cu jucătoarea kazahă, Zarina Diyas, împotriva surorilor Kichenok din prima rundă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*