Ultimele Știri

Monica Niculescu a fost eliminată în turul doi al turneului de tenis de la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu (locul 47 în clasamentul mondial) a fost eliminată în turul doi al turneului de tenis de la Wimbledon, după ce a pierdut meciul cu sportiva elveţiană Timea Bacsinszky (poziţia 11 WTA), scor 6-4, 2-6, 1-6.

Românca nu a servit niciun as și a comis o dublă greșeală în meci, nereușind să câștige niciun meci. Procentajul primului serviciu a fost foarte bun, 74%, dar Monica şi-a adjudecat 55% dintre punctele cu prima minge şi doar 37% cu serviciul 2.

Bacsinszky a reuşit şapte break-uri în meci, faţă de cele trei ale româncei. Elveţianca a practicat un joc agresiv, cu multe veniri la fileu şi un procentaj bun de reuşită din astfel de situaţii, 67%. Bacsinszky a comis mai multe erori neforţate, 36 (faţă de cele 27 ale lui Niculescu), dar a avut un numărul zdrobitor al mingilor direct câştigătoare, 40, în comparaţie cu cele 10 ale Monicăi, conform Mediafax.

Românca în vârstă de 28 de ani avea avantaj la întâlnirile directe, 4-2, dar ultimul succes îl înregistrase tot Bacsinszky, chiar la Wimbledon, în 2015, faza optimilor de finală.

 Pentru participarea în competiţia de Mare Şlem de la Londra, Monica Niculescu va primi 70 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 62.500 de euro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*