Ultimele Știri

Monica Macovei sare în apărarea șefei DNA: Haită a penalilor, care atacă şi vor să decredibilizeze justiţia. Să aducă probe

Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, îi ia apărarea Laurei Codruța Kovesi și declară că cei care o atacă pe aceasta sunt o ”haită de penali” care ar trebui să aducă probe pentru a-și susține acuzațiile.

”Foarte bine că Universitatea de Vest a făcut acest lucru şi cel care trebuie să se pronunţe este Consiliul de Acreditare. Deocamdată, din ce am citit, Consiliul de Acreditare a primit sesizări de la diverse persoane, dar cu link-uri inactive, adică practic fără probe. Dacă Universitatea de Vest a sesizat Consiliul de Acreditare, atunci Consiliul să-şi facă treaba şi să ne spună”.

Macovei îi acuză pe denunțatori că încearcă să ”decredibilizeze justiția”, atacând-o pe șefa DNA fără a avea probe.

„Până acum n-avem dovezi, avem doar reclamaţii, susţineri, afirmaţii ale haitei penalilor, mai ales în această perioadă de precampanie. Să nu uităm că vorbim de Blaga, Ponta, Ghiţă, Băsescu, Udrea, care au numitor comun finanţarea campaniilor electorale (…). Deci suntem într-o haită a penalilor, care atacă şi vor să decredibilizeze justiţia, în primul rând DNA (…). Toţi cei care acuză acum trebuie să aducă probe. Eu n-am văzut de la Ghiţă nici o probă, ci numai un autodenunţ şi un rânjet mare pe scări la Parchetul General că s-a autodenunţat. Apoi, de la Ponta, iarăşi, la televiziuni, că a fost un asalt într-o seară al televiziunilor pe doamna Kovesi, numai zâmbete cu dispreţ, ca şi cum au prins un peşte, dar au prins un rechin care de fapt îi anchetează pe ei, îi mănâncă pe ei”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*