Ultimele Știri

Monica Macovei: PSD dezinformează Parlamentul European și mută disputa din țară în Europa

Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei acuză PSD că dezinformează Parlamentul European cu privire la cele două controversate OUG.

”PSD dezinformează Parlamentul European și mută disputa din țară în Europa. Europarlamentarii PSD, prin dna Viorica Dăncilă, au început o ofensivă de dezinformare a membrilor Parlamentului European, susținând în scrisori adresate deputaților europeni că Guvernul dorește să grațieze cazuri care reprezintă un pericol social minor și să modifice Codurile din justiție doar pentru a le pune în acord cu decizii ale CCR. Mai mult, PSD se plânge deputaților europeni că partidele de opoziție au instigat populația să iasă în stradă și că președintele Iohannis și-ar fi depășit rolul constituțional.” scrie Monica Macovei pe Facebook.

Europarlamentara acuză: ”PSD ascunde însă adevărate intenții ale Guvernului Grindeanu, de a grația inclusiv pedepsele cu suspendare, de a modifica abuzul în serviciu și conflictul de interese, astfel încât să scape de pedepse politicienii penali. Această dezinformare grosolană a PSD nu poate rămâne așa. Am transmis membrilor Parlamentului European o reacție, în care le spun adevărul despre ce se întâmplă acum în România, prezentând punctele de vedere ale mai multor ONG-uri din România, inclusiv de judecatori, imagini si inregistrari video de la protestele de duminică. Pentru că suntem mulți cei care vedem pericolul care amenință justiția și societatea de când PSD și ALDE și-au propus să schimbe legile ca să scape de condamnări și de închisoare. Ofensiva de dezinformare a PSD la nivelul Parlamentului European arată că partidul condamnatului Dragnea nu vrea să renunțe la promovarea celor două Ordonanțe de urgență ilegale.”

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*