Ultimele Știri

Monica Macovei a lansat asociația M10

Monica Macovei, europarlamentar și fost candidat la președinția României, a anunțat public lansarea unei asociații numite M10. Mai mult aceasta a declarat că va înființa și un partid politic.

Această asociație are ca scop controlul civil al administrației publice din punct de vedere al cheltuirii banilor publici, înfiinţarea „Ghișeului unic” și introducerea votului electronic și a votului prin corespondență.

Asociația noastră este vocea tuturor celor care doresc o Românie decentă, modernă și prosperă, o Românie curată, cinstită, fără corupție, fără furăciuni din banul public. O Românie în care să vrei să trăiești și din care să nu vrei să pleci”, a spus Monica Macovei.

Acesta a anunțat lansarea acestui proiect și pe rețeaua de socializare Facebook. Tot aici a postat și mesajul pentru simpatizanții ei, în care explică lucruri importante despre noua asociație dar și despre modul în care au ales numele, M10.

1

”Ceea ce am promis am făcut! Am rămas împreună și vă anunț cu mare bucurie că am creat Asociația M10. Mulți membri fondatori au lucrat în campanie, sunt oameni tineri, normali, decenți, așa cum vrem să fie Asociația M10 și așa cum vrem să fie România. Asociația noastră – M10 – este vocea tuturor celor care doresc o Românie decentă, modernă și prosperă. O Românie curată, cinstită, fără corupție, fără furăciuni din banii publici. O Românie în care să vrei să trăiești și din care să nu vrei să pleci. De ce se numește M10? Pentru noi, M vine de la merit, de la muncă, de la modernizare. 10 este Decalogul celor 10 porunci pentru politicieni, pe care l-am făcut și l-am cerut clasei politice din România în campania pentru funcția de președinte al României. Tot 10 este nota de excelență: de nota 10. Vrem să fim de nota 10, suntem de nota 10. Vom fi o Asociație de nota 10!”, scrie Monica Macovei pe rețeaua de socializare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*