Ultimele Știri

Monica Macovei a demisionat de la PDL

monica macovei MCV

Monica Macovei a declarat în cursul zilei de marți că își dă demisia de la PDL. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă. Aceasta  declar că multe decizii luate de PDL au produs confuzie în partid. 

În opinia acesteia, Klaus Iohannis nu a dovedit că apără statul, că reprezintă dreapta și că militează împotriva corupției. Macovei nu înțelege de ce PDL nu poate avea propriul candidat la prezidențiale.

Nemaifăcând parte dintr-un partid, aceasta a declarat că nu se va înscrie într-un altul, ci va candida independent la președinție pentru că ”românii merită un președinte al lor”. Demisia acesteia a fost motivată de faptul că ceea ce se întâmplă în prezent în PDL nu mai este pe placul ei, fiind considerat greșit.

Decizia de a părăsi PDL-ul nu a fost un gest pripit, după spusele acesteia, ci este o decizie la care  a reflectat îndelung. Macovei a discutat și despre Klaus Iohannis pe care nu-l consideră apărătorul statului de dreapta: ””În ultimii ani, domnul Iohannis a făcut înţelegeri atât cu Ponta, cât şi cu Voiculescu, cu toţii ştim că este numit premierul Grivco, cel propus de Ponta şi Voiculescu pentru a fi premier al României, asta nu ne arată că crede în statul de drept şi în lupta anticorupţie”.

În legătură cu semnăturile sale pentru candidatura la președinție, aceasta a declarat că nu ăși face griji în această privință și că este sigură că va primi numărul de semnături necesar candidaturii sale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*