Ultimele Știri

Moise Guran și explicația sa în legătură cu hiper-activitatea DNA-ului din ultimul timp

Moise Guran a scris un articol recent, postat pe blogul său de dezbateri, în care aduce mai multe explicații hiper-activității de care a dat dovadă DNA-ul în ultimul timp: ”Da, de la început şi până la sfârşit, în această campanie electorală este vorba despre Justiţie”.

Acesta scrie pe blogul său: ”Un ascultător deştept al emisiunii România în Direct a intrat, prin telefon, şi a spus că DNA-ul se implică în campanie, dar o face pentru a supravieţui. Aşa este. Nu că l-ar desfiinţa cineva, n-ar da bine, dar, în mod cert, procurorii aceia, ajunşi eroi naţionali, deşi sunt puţin cunoscuţi, au devenit şi ei conştienţi că de aceste alegeri depinde de fapt castrarea DNA-ului, modificarea legislaţiei astfel încât acesta să redevină PNA-ul lui Amărie, care eventual să mai fugărească cel mult medici sau funcţionăraşi care se mai fac că n-au văzut când le-a strecurat cineva 50 de lei în buzunar”.

Moise Guran a vorbit și despre anul 2000, în care ”Năstase făcea PNA doar pentru a mai crea o formă fără fond”: ”În România, Justiţia era atât de îngenuncheată de deceniile de comunism încât nici în primul deceniu de democraţie nu avea cum să îşi revină. Hăt, târziu, la începutul anilor 2000, atunci când Adrian Năstase făcea PNA, doar pentru a mai creea o formă fără fond, era deja târziu pentru cât de generalizat ajunsese cancerul corupţiei în România. Iar anticorupţia a rămas cel mult o glumă bună până în 2005, atunci când Daniel Morar a fost adus să reformeze PNA-ul lui Amărie în DNA-ul colţos pe care îl ştim astăzi”.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Moise Guran și explicația sa în legătură cu hiper-activitatea DNA-ului din ultimul timp

  1. Aurelian Vasilescu // 25 octombrie 2014 at 2:31 // Răspunde

    M. G., a menționat și de perioada anilor 2000 în care Năstase se afla fâcea PNA-ul : ??? Eu unul , nu înțeleg nimic din această frază. În plus , care perioadă ? 2000-2004 ?, 2004.- 2012 ?, 2000-2999 ??.

  2. si asta presupune chiar inventarea de delicte sau scormonirea in dosare si aducerea oamenilor la 4 dimineata ca sa mai raspunda odata la aceiasi intrebare,oamenii astia ar putea ffi foarte bine arestati pentru subminarea economiei nationale si dispret pentru propriul popor cu dovezi cacalau in cei 24 de ani,pentru ce trebuie sa falsific sau sa creez grosolan dosare,mie mi se pare ca e ultima strigare a lui Basescu ca sa-si omoare toti adversari politici.de ce nu a anchetat DNAul si votul de la paris din 2009?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*