Ultimele Știri

Moise Guran îl desfințează pe Mugur Isărescu: S-a terminat!

isarescu guran

Cunoscutul realizator TV, Moise Guran, a lansat un nou atac la adresa șefului Băncii Naționale a României Mugur Isărescu. Guran afirmă că Mugur Isărescu se opune reducerii TVA, lucru care duce la păstrearea economiei gri(nefiscalizate) implicit a găurilor negre din economia românească, strategie susținută intens de fostul președinte al României Traian Băsescu.

”Dacă vine Mugur Isărescu și spune că TVA trebuie să fie 0 sau 50%, s-a terminat! Cum să nu ne luăm noi după el? Prin noul Cod Fiscal trebuie să reducem evaziunea fiscală. Dacă Isărescu se ia după Valentin Lazea, totul e clar. Logica lui Lazea e logica lui Traian Băsescu de anul trecut și e posibil să fie și acolo o legătură.

După reducerea TVA, vin bani dintr-o economie care nu a fost niciodată fiscalizată. Fără o reducere de taxe, nu ai nicio șansă cu campaniile făcute de ANAF sau altceva. Ea trebuie combinată cu o reducere de taxe.

Nici mie nu îmi place că Victor Ponta e cel care a făcut acest Cod Fiscal, sau că o să-l ia DNA sau nu, sau că o să fie premier sau nu. Dar, asta nu are legătură cu Codul Fiscal.

Mie nu îmi place poziția lui Isărescu, politizează temele economice. Dacă în Parlament s-a votat într-un fel, înseamnă că o să ai predictibilitate. E posibil să vină niște investiții, asta înseamnă locuri de muncă. Ce face Isărescu nu e bine. Eu am avut conflicte cu Ponta, dar nu are legătură.

Eu cred că s-au făcut niște presiuni de la Comisia Europeană, via Cotroceni, la adresa BNR.”, a declarat Moise Guran la Realitatea TV.

Comentarii prin Facebook

4 Comentarii on Moise Guran îl desfințează pe Mugur Isărescu: S-a terminat!

  1. Guran e un habarnist în materie de economie, nu poate desființa pe nimeni, niciodată. Mai ales pe unul cum e Isărescu. E un papagal absolvent de drept, cunoaște economie cât o găină beată. Să fim serioși. Și apropos, învățați să scrieți corect! E „desființa”, nu „desfința”! Cum ar putea cineva să vă ia în serios, când voi nu sunteți în stare să scrieți corect românește?

  2. LA CE SE INTAMPLA IN ROMANIA,CHIAR AVEM NEVOIE DE CONDUCERE RUSEASCA,ASA CA PUTIN AR C AM TREBUII SA NE CALCE,DE INDATA SA C AM TERMINAM CU HOTIILE DIN ROMANIA!

  3. Vino în cea mai ambițioasă echipă!Totul funcționează excelent!Te ajutăm să câștigi și tu!Ai nevoie doar de calculator și internet!Începe acum și câștigă bani: http://www.euro1.accesrapid.ro

  4. ce folos, isarescu este vesnic la BNR

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*