Ultimele Știri

Modificarea curriculei şcolare a scos mii de oameni în stradă la Stuttgart

stuttgart

Mii de oameni au ieșit în stradă la Frankfurt în Germania, pentru a protesta împotriva unei inițiative de modificare a curiculei școlare. 

La eveniment au participat foarte mulți părinți care nu sunt de acord cu această modificare, respectiv o subliniere privind diversitatea sexuală. Cetățenii germani au fost scandalizați de inițiativa ministerului Educației din Germania.

Mitingul a fost numit „Demo für alle” (protest pentru toată lumea) și a avut loc în piața centrală din Stuttgart, Schillerplatz. Potrivit poliției, circa 4.500 de persoane au luat parte la demonstrație. Protestul a fost organizat de asociația civică conservatoare „pentru căsătorie și familie” , al cărui motto este: „Stop ideologiei de gen și sexualizarea copiilor noștri, a raportat mass-media locală.

„Oamenii protestează împotriva sexualizării copiilor în școli … Oameni din LGBT ( mișcarea care susține libertatea de gen și homosexualitatea) începe să introducă ideologia lor și ideea lor … de acceptare a comportamentului sexual diferit în curricula școlară. Foarte mulți părinți sunt împotriva acestei acțiuni”,  a declarat Dr. Norbert Neuhaus de la ”Fundația pentru păstrarea Valorilor Familiei”.

„Este dreptul părinților de a decide cu privire la educația copiilor lor” , a adăugat el.

În timpul protestului, organizatorii au cerut manifestanților să nu voteze pentru partidul Verzilor și partidele de stânga, identificate ca susținătorii acestor politici. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*