Ultimele Știri

Mobilizarea „relicvelor comunismului”; sfârşitul unei epoci

România are nevoie de o schimbare, iar această schimbare nu poate veni decât prin aruncarea sistemului mafiot la gropa de gunoi a istoriei.

Astăzi în jurul orei 17:00 circa 2000 de persoane au participat la un miting organizat de jurnaliştii Antena 3. Aceştia au anunţat că ies „la plimbare” în zona respectivă şi că oricine „este binevenit” să facă acelaşi lucru.

Protestatarii au venit în grupuri, în funcţie de organizaţiile şi partidele politice din care făceau parte. Jurnaliştii Antena 3 au fost primiţi cu aplauze de către manifestanţi. La faţa locului au venit şi echipe ale unor posturi TV, pentru a relata evenimentul. Unii jurnalişti, catalogaţi de manifestanţi drept „duşmani” ai celor de la Antena 3, au fost întâmpinaţi cu ostilitate, fiind agresaţi şi obligaţi, practic, să se îndepărteze.  Jandarmeria Română a mobilizat astăzi un efectiv disproporţionat faţă de numărul de manifestanţi, fapt ce a dus la apariţia unor incidente violente.

cotroceniO tânără jurnalistă care se afla practic la locul de muncă, a fost lovită cu şutul în fund de un barbat recalcitrant. Acest bărbat a fost lăsat să plece liniştit de către jandarmii prezenţi la faţa locului. Nu putem uita evenimentele din toamna anului trecut, când aceiaşi jandarmi legitimau şi amendau manifestanţii care participau la mitinguri pentru salvarea Roşiei Montane. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a catalogat mitingul, drept o plimbare. Participanţii la această acţiune coordonată de partidele politice prietene cu Dan Voiculescu şi de angajaţii Antena 3, au scandat:  „Jos Băsescu”,” Antena 3 e aici?” şi  „Demisia”.  Grupul de manifestanţi a fost compus preponderent din pensionari şi câteva grupuri de aşa zişi revoluţionari, pe care îi puteţi întâlni mai mereu pe treptele Teatrului Naţional Bucureşti, scandând „Jos Băsescu”.

base_udreaManifestanţii au pornit într-un marş în jurul Palatului Cotroceni la indicaţia jurnalistului Mircea Badea, apoi s-au oprit în faţa intrării dinspre bulevardul Ghe. Marinescu.

După un sfert de veac de tranziţie am observăm astăzi cum îşi dau duhul relicvele comunismului. După 25 de ani de tranziţie asistăm la sfârşitul unui epoci de jaf  asupra bunului public şi decadenţă prin care a trecut ţara noastră. Dan Voiculescu este unul din principalii reprezentanţi ai sistemului mafiot care a condus România în ultimul sfert de veac.

demisAstăzi am asistat practic la neputinţa sistemului mafiot, care se loveşte în ultima perioadă din ce în ce mai des de braţul lung al legii. Urmaşii regimului Ceauşescu îşi pierd puterea pe zi ce trece şi asta o putem observa cu toţii. Anii următori pot reprezenta pentru România o renaştere şi o repunere în drepturi a unei ţări aflate în suferinţă de prea mult timp. Noile generaţii pot aduce schimbarea împreună cu milioanele de români aflaţi la muncă în Europa. România are nevoie de o schimbare, iar această schimbare nu poate veni decât prin aruncarea  sistemului mafiot la gropa de gunoi a istoriei.

cc

basescu_dna

antena3

protest

protest_cotroceni

revolutionari

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Mobilizarea „relicvelor comunismului”; sfârşitul unei epoci

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*