Ultimele Știri

Moarte stupidă în Vaslui: ‘Gluga hanoracului i-a provocat o stare de sufocare prin strangulare’

Un bărbat de 33 de ani din localitatea vasluiană Tutova a fost găsit mort, în picioare şi cu capul prins între scândurile unui gard, după ce s-ar fi strangulat cu gluga hanoracului, care i s-a agăţat într-un cui, cauza exactă a decesului urmând să fie stabilită după autopsie. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, un localnic din Tutova a observat, luni dimineaţă, un bărbat aflat în picioare, cu capul prins între scândurile unui gard parţial distrus al unei case abandonate, însă fără să se mişte.

politia

El i-a alertat pe poliţiştii din comună, care au început o anchetă în cazul morţii suspecte a vasluianului în vârstă de 33 de ani.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că, duminică seară, în timp ce bărbatul mergea spre casă, după ce făcuse cumpărături de la un magazin din sat, s-ar fi sprijinit de gardul respectiv. În acel moment, una dintre scânduri s-ar fi rupt, iar gluga hanoracului cu care era îmbrăcat s-a prins într-un cui.

„Practic, gluga hanoracului i-ar fi provocat o stare de sufocare prin strangulare. Poliţiştii care desfăşoară cercetări în acest caz au dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului bărbatului de 33 de ani”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma anchetei şi pe baza concluziilor medicilor legişti, poliţiştii vor stabili şi dacă bărbatului i s-a făcut rău sau dacă era băut atunci când s-a sprijinit de gard.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*