Mitul ambulanței negre care răpește copii de pe străzile Bucureștiului. Ce spun autoritățile despre acesta

  • Nicoleta Ungureanu
  • 13 septembrie 2016
  • Social

Sute de parinți se panichează anual din cauza presupusei ambulanțe negre care circulă uneori pe străzile Bucureștiului, răpind copii pentru a se folosi de organele acestora. Povestea pare însă a fi doar un mit, iar autoritățile susțin că nu s-a înregistrat niciun astfel de caz până acum.

Mai multe persoane susțin că această mașină a fost surpinsă în diverse cartiere ale Capitalei, o imagine recentă arătând o fotografie cu autovehiculul parcat în cartierul Colentina.

Polițiștii susțin însă că nu au fost înregistrate astfel de cazuri și îi sfătuiesc pe oameni să nu distribuie astfel de informații pe rețelele sociale.

”La nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu au fost înregistrate astfel de cazuri și nu au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne. Facem apel la persoanele care primesc astfel de mesaje pe orice rețea de socializare să nu le redistribuie sau să le popularizeze. Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată. Periodic, în spaţiul public, au fost difuzate şi redifuzate mesaje de acest tip, ele neavând nicio reprezentare reală şi nefiind confirmate”, a transmis Poliția Capitalei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *