Ultimele Știri

Mită electorală marca PSD la festivalul folcloric „Sâmbra Oilor”

Duminică a avut loc festivalul folcloric „Sâmbra Oilor” în județul Satu Mare, unde au fost prezente și diferite partide care participă la alegerile europarlamentare.  La festivalul folcloric „Sâmbra Oilor” a participat și Victor Ponta împreună cu soția sa Daciana Sârbu. Daciana Sârbu candidează la alegerile europarlamentare pe listele alianței electorale PSD-UNPR-PC, iar Victor Ponta își pregătește o „pre-campanie” pentru alegerile prezidențiale. La prezentarea candidaților au avut loc obișnuitele huiduieli din partea contracandidaților dar și aplauze din partea susținătorilor. Mircea Govor este  vicepreședintele  Consiliului Judeţean Satu Mare care a avut ca sarcină organizarea evenimentului de primire a premierului Victor Ponta la festivalul folcloric „Sâmbra Oilor”. Acesta este cunoscut ca baron local și un bun prieten al vice-premierului Liviu Dragnea.

Ascensiunea şefului PSD Satu Mare a început în 2012 când a intrat în graţiile vicepremierului Liviu Dragnea, după ce acesta primise sarcina să supravegheze tocmai activitatea organizaţiei PSD Satu Mare. Dragnea l-a numit pe Govor, la scurt timp, şef al organizaţiei judeţene a partidului.  La eveniment au fost aduși și un grup de romi care au primit însemne ale Partidului Social Democrat, eșarfe roșii și tricouri. Grupul de romi a fost surprins în timp ce împărțea diferite sume de bani. Romi care au participat la eveniment, conform imaginilor, se pare că au primit câte 50 de lei de persoană. Sumele de bani au fost împărțite oamenilor de către lideri ai comunității rome. Aceștia au fost surprinși cu teancuri de bani  în mână pe care îi ofereau grupului de susținători ai Partidului Social Democrat.  Prin cumpărarea de voturi,  partidul domnului Victor Ponta  manipulează procesul electoral și are loc efectiv  infracțiunea de dare de mită pentru obținerea de foloase necuvenite.

 

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Mită electorală marca PSD la festivalul folcloric „Sâmbra Oilor”

  1. Ati gresit numele partidului,ceea ce este in spatele imaginilor cu banii,este PDL-ul!Macar nu deveniti ridicoli,inainte de a publica e cazul sa va uitati pe imagini!Nimeni nu spune ca PSD-ul e cinstit,dar de aici si pana a prezenta imagini,e o diferenta!

  2. PDL cu fulare rosii? Revino-ti femeie si uita-te mai bine si la poze. Tiganii aia nu sunt la intrarea cortului PDL ci in laterala sa.

  3. O STIRE REALA PENTRU SUSTINATORII PSD:
    – sa se mandreasca cu candidatura lui V.V. Ponta, care este sustinut la alegerile prezidentiale, de trei mari puteri…

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=781249015228794&set=a.100923529928016.1805.100000311073050&type=1&theater

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*