Ultimele Știri

Mișcări de stradă | NU abuzului de putere! Oprea, demisia!

OPREA

Societatea Civilă nu este impasibilă la faptele vicepremierului Gabriel Oprea și se mobilizeză în stradă pentru a-i cere demisia. Cetățenii se vor aduna, duminică ora 14:00, la fântâna din Piața Universității, cunoscută locație pentru manifestațiile anti-guvernamentale. 

„Considerăm total inacceptabil abuzul de putere de care se face vinovat Gabriel Oprea, ministru de interne şi vice-premier în Guvernul României. Suntem indignaţi văzând tentativele de muşamalizare a tragediei de către reprezentanţi ai guvernului, ministerului şi unei părţi a mass-mediei.

Deplângem moartea la datorie a unui tânăr poliţist, o moarte pentru care Gabriel Oprea se află în culpă morală şi instituţională.

 

Dorim o anchetă liberă de influenţa politică şi realizată în deplină transparenţă. Dar înainte de acest lucru cerem demisia lui Gabriel Oprea din toate funcţiile executive pe care le ocupă.

Salutăm evenimentele comemorative în memoria lui Bogdan Gigină, organizate de către Comunitatea Bicicliştilor şi respectiv Comunitatea Motocicliştilor.

Împreună spunem NU abuzului de putere! Acesta este un eveniment ne-partizan, al simplilor cetăţeni care condamnă abuzurile oricărui demnitar aflat în poziţie de putere.

Vă aşteptăm!” – se arată în comunicatul organizatorilor evenimentului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*