Ultimele Știri

Miron Cozma, furios în fața presei: ”Eu spun întotdeauna adevărul! Sunteți niște mincinoși”

Miron Cozma, fostul lider de sindicat al minerilor din Valea Jiului, a fost audiat marţi dimineaţa la Parchetul General, în dosarul mineriadei din iunie 1990, în care a fost pus oficial sub acuzare săptămâna trecută. Acesta i-a acuzat pe jurnaliști că mint cu privire la evenimentele ce au avut loc în iunie 1990, difuzând de fapt imagini din septembrie 1991.

La ieşirea de la audieri, Cozma a declarat că s-a găsit o înregistrare audio în care Marian Munteanu, liderul studenţilor protestatari, citea în Piaţa Universităţii comunicatul lui Miron Cozma. Fostul lider al minerilor a afirmat în respectivul comunicat că minerii nu vor acţiona împotriva protestatarilor. Această înregistrare s-ar găsi, potrivit lui Cozma, şi în arhivele TVR. Astfel, s-ar demonstra faptul că nu minerii adevăraţi au bătut protestatarii din Piaţa Universităţii.

Miron Cozma s-a certat şi cu jurnaliştii, pe care i-a acuzat că mint şi prezintă imagini din septembrie 1991 ca şi cum ar fi din iunie 1990. „Îmi pare său să spun asta, dar eu spun întotdeauna adevărul: Sunteţi nişte mincinoşi! Cu obedienţă, permanent daţi imagini din septembrie 1991”, a declarat Cozma.

Acesta a afirmat din nou că a fost adus cu forţa în Bucureşti şi chiar bătut de aşa-zişi mineri care erau de fapt securişti.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*