Ultimele Știri

Mirel Palada a studiat pe banii lui Soroș

mirel palada

Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Partidului România Unita (PRU), a beneficiat de burse de studii din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, susţinută financiar de miliardarul George Soroș.

„În ciuda vigilenţei patriotice a domnilor Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu de a contracara “fasciştii din secta Soroşistă” şi de a salva instituţiile statului de ONG-iştii plătiţi de Soros prin contra-manifestaţii şi proiecte de legi care să interzică accesul acestora la funcţii publice, PRU a căzut el însuşi victimă a puterii oculte a lui Soros!”, scrie pe Facebook Poliţeanu.

Mirel Palada a primit o bursă de studii de 1 an (1997-1998), plătită de Fundaţia Soros (Fundaţia pentru o Societate Deschisă), arată Poliţeanu, arătând CV-ul lui Mirel Palada.

palada„Cu banii lui Soros, Mirel Palada a studiat sociologia la Colegiul Kalamazoo în Statele Unite Mirel Palada, întors în România după anul de educaţie primit de la Soros, a continuat să primească bani de la acesta. Astfel, în 2011, Mirel Palada a primit bani de la Soros pentru o cercetare care a stat la baza a 11 analize ale fundaţiei lui Soros (aceeaşi Fundaţie pentru o Societate Deschisă).

Mirel Palada s-a lăudat în presă, dar şi pe blog-ul propriu, în legătură cu legăturile strânse cu Soros“, mai arată Mihai Poliţeanu.

„Cer Partidului România Unită, să-şi respecte propriile principii şi valori asumate şi să ia măsuri în consecinţă, în spiritul celor propuse de domnii Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu. Am convingerea că cei doi domni sunt adevăraţi patrioţi, nu doar nişte panglicari ipocriţi”, încheie Poliţeanu.

Sebastian Ghiţă, unul dintre liderii PRU, a anunţat, în contextul protestului anti-Oprea, că va promova un proiect de lege care „să interzică ocuparea de funcţii publice membrilor ONG-urilor lui Soros şi celor care în ultimii 5 ani au fost membri ai acestor ONG-uri”. „PRU va cere aplicarea legii care interzice magistratilor, judecatori si procurori, de a primi bani, premii, distinctii, alte foloase din partea acestor ONG-uri”, a mai spus Sebastian Ghiţă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*