Ultimele Știri

Mircea Lucescu, declarații exclusive despre Grecia-România și comparație surpriză Steaua-Dinamo

Cel mai titrat antrenor al fotbalului românesc, Mircea Lucescu, a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru. Il Luce a analizat partida Grecia-România, a spus că tricolorii au avantajul că meciul se va juca fără spectatori și  că disputa de la Atena va fi una extrem de echilibrată. Antrenorul lui Șahtior  a vorbit și despre situația tensionată din Ucraina, despre stadionul distrus de la Donețk și a mai precizat încă o dată că își va duce până la capăt contractul cu clubul patronat de Rinat Ahmetov.  La finalul discuției, Mircea Lucescu a făcut o comparație surpriză între Dinamo și Steaua, după ce gruparea din Ghencea i-a împrumutat pe Rusescu, Bourceanu și Papp. Urmăriți așadar interviul cu Mircea Lucescu în secțiunea audio de mai jos.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Mircea Lucescu, declarații exclusive despre Grecia-România și comparație surpriză Steaua-Dinamo

  1. am inteles ca nu este foarte incantat ca ar fi ramas acolo… ar fi fost bine , macar acum, cand au plecat „structurile” sa fi preluat nationala.

    Grecii il au pe Ranieri, alte echipe nationale au tot nume mari, cred ca era undeva rost in bugetul nostru sa-i dea un salariu de minim 1 milion si sa se renunte la alte „sposorizari” FRF.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*