Ultimele Știri

Mircea Govor își va petrece Sărbătorile în arestul Poliției

govor

Baronul Mircea Govor avea o alură de atotputernic în județul Satu Mare și nu sunt puțini cei care i-au căzut victime, în special din rândul directorilor de concentrate, șefi de instituții județene, preoți, jurnaliști, mici întreprinzători și edili locali. 

Procurorii anticorupție au lucrat mai bine de doi ani la plângerile depuse împotriva marelui baron roșu, iar ca rezult final îl avem dispus pe Mircea Govor în arestul Poliţiei. Curtea Supremă a admis contestaţia procurorilor DNA la decizia de a-l plasa în arest la domiciliu pe baronul PSD. Şi Govor făcuse contestaţie, cerând o măsură preventivă mai blândă. În acelaşi dosar este urmărit penal deputatul PSD Andrei Dolineaschi, iar Liviu Dragnea, preşedintele PSD a fost audiat ca martor. Mircea Govor este acuzat de procurori de folosirea influenţei şi autorităţii funcţiei de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD şi pe aceea de vicepreşedinte al CJ Satu Mare în scopul dobândirii unui folos necuvenit.

Între timp, noi date din dosarul lui Mircea Govor ies la iveală. Vicepreşedintele CJ Satu Mare ar fi şantajat mai mulţi şefi de instituţii, primari şi patroni de firme pentru ca firmele controlate de el prin interpuşi să câştige contracte. În septembrie 2014, procurorii au extins urmărirea penală în cazul lui Mircea Govor, pentru şantaj. Ulterior, DNA a disjuns dosarul pentru această infracţiune, fiind deschis un dosar nou.

În urma acestor nelegiuiri Mircea Govor își va petrece Sărbătorile în arestul Poliției și riscă ani grei de închisoare, având în vedere numărul mare de plângeri și dosare penale deschise pe numele său.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*